Wielkanoc Catering 2024 w Hotelu Lenart
Catering Wielkanoc 2024 z Hotelu Lenart 4*
Rezerwacje przyjmujemy do czwartku (28 marca)
Świętuj Wielkanoc w wyjątkowy sposób!
Nasze świąteczne menu zachwyci Wasze podniebienia i sprawi, że święta będą jeszcze bardziej wyjątkowe. Odkryjcie bogactwo smaków i aromatów Wielkanocy z naszym cateringiem!
Wesołego Alleluja!
rezerwacja tel. 576 740 300, 533 325 110
Wieliczka, Narutowica 1
- ZUPY:
• barszcz biały (250 ml) – 16 zł
• krem chrzanowy (250 ml) – 10 zł - MIĘSA:
• karkówka pieczona (0.25 kg) – 24 zł
• pieczeń rzymska (0.2 kg) – 20 zł
• schab pieczony ze śliwką / morelą (0.17 kg) – 30 zł
• skok z królika- duszony (0.25 kg) – 88 zł
• udko z kaczki (0.25 kg) – 52 zł - DODATKI:
• kugiel ziemniaczany (0.14 kg) – 5 zł
• kluski śląskie (0.2 kg) – 15 zł
• ćwikła z chrzanem (0.1 kg) – 6 zł
• modra kapusta (0.2 kg) – 7 zł
• surówka z selera (0.2 kg) – 9 zł - ZAKĄSKI:
• jajka faszerowane (2 połowki) – 8 zł
• łosoś w galarecie (0.25 kg) – 42 zl
• śledź w śmietanie (0.2 kg) – 16 zł
• sałatka jarzynowa (0.2 kg) – 10 zł
• pasztet świąteczny (0.2 kg) – 24 zł
• galaretki drobiowe (0.15 kg) – 14 zł - DESERY:
• sernik z rodzynkami (0.15 kg) – 14 zł
• strudel jabłkowy z rodzynkami (0.15 kg) – 13 zł
• pascha wielkanocna (0.2 kg) – 20 zł