Wigilia 2022

WIGILIA 2022

WIGILIA FIRMOWA W WYJĄTKOWEJ ATMOSFERZE
Serdecznie zapraszamy do organizacji Wigilii firmowej w Hotelu Lenart.
Spotkania przy świątecznym stole pozwalają w uroczystej i serdecznej atmosferze podsumować cały rok wytężonej pracy, a przede wszystkim miło spędzić czas.
Hotel Lenart stwarza doskonałe warunki na okazjonalne spotkania, dostosowując swoją ofertę do specyfiki oraz charakteru imprezy aranżując przestrzeń wedle
indywidualnych oczekiwań.
Świąteczne specjały, które proponujemy w naszym menu, pozwalają cieszyć się atmosferą Świąt, a zróżnicowane warianty cenowe dopasowujemy
do budżetu Państwa firmy.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą wigilijną.

ZAPEWNIAMY:
• Świąteczny wystrój sali
• Kieliszek wina musującego na powitanie
• Profesjonalną obsługę popartą wieloletnim doświadczeniem
• Sprzęt multimedialny (ekran, projektor)
• Wejście do strefy relaksu (sauna sucha i parowa, jacuzzi) przed lub po kolacji • 200 miejsc parkingowych (samochody osobowe, autokar) • Bezpieczeństwo (obiekt chroniony i monitorowany)

DO WYCENY INDYWIDUALNEJ:
Fotograf / Fotobudka / Bufet słodki / DJ, solistka na skrzypcach lub w duecie z pianinem, lub wokalistka / Mikołaj
Dla uczestników spotkania wigilijnego, oferujemy noclegi w bardzo atrakcyjnej cenie 280 zł, w pokoju 2 osobowym ze śniadaniem.

MENU SERWOWANE

 

Menu I
Przystawka (do wyboru 1 propozycja)
► Tatar ze śledzia z krążkiem cebulowym i świeżym ogórkiem pietruszkowym
► Kluski z makiem Zupa (do wyboru 1 propozycja)
► Barszczy biały z fasolą Jaś
► Barszcz czerwony z jajkiem poszetowym Danie główne (do wyboru 1 propozycja)
► Karp panierowany z duszoną białą kapustą i słodką chałką
► Kotleciki rybne z białą kapustą
► Sałatka z kaszy gryczanej z suszonymi pomidorami, szpinakiem i fetą (vegę na ciepło)
► Kompot z suszonych jabłek Deser (do wyboru 1 propozycja)
► Roladka makowa
► Jabłecznik
65 zł / osobę
Menu II
Przystawka (do wyboru 1 propozycja)
► Sałatka jarzynowa
► Ryba po grecku Zupa (do wyboru 1 propozycja)
► Barszcz czerwony z opiekanymi uszkami
► Zupa grzybowa z makaronem łazankowym Danie główne (do wyboru 1 propozycja)
► Filet z pstrąga z pieczonym ziemniakiem
z gzikiem i mixem sałat
► Filet z miruny z opiekanymi kopytkami
i mixem sałat
► Tarta szpinakowa sałatka z pomidora (vegę na ciepło)
► Kompot z suszonych jabłek Deser (do wyboru 1 propozycja)
► Strudel jabłkowy z lodami waniliowymi
► Kawowy Crème brûlée z opalaną bezą i musem mango
80 zł / osobę

Pakiet napojów
Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, napoje gazowane
25 zł / osobę

 

Zimny bufet I (opcjonalnie)
► Deska 3 serów: gouda, rolada ustrzycka, camembert
► Sałatka Caprese
► Rolmopsy śledziowe z piklami
► Galaretki rybne
► Kapuśniaczki kminkowe
► Półmisek 4 wędlin i mięs pieczonych: szynka regionalna, kiełbasa wiejska, kabanos, pasztet
► Pieczywo, masło 50 zł / osobę
Zimny bufet II (opcjonalnie)
► Deska 5 serów: gouda, rolada ustrzycka, ser salami, camembert, mini mozzarella
► Babeczki jajeczne z rozetką z twarogu rybnego
► Śledź w śmietanie
► Galaretki rybne
► Sałatka porowa z kukurydzą i brokułem
► Półmisek 8 wędlin i mięs pieczonych: szynka tradycyjna, polędwica sopocka, salami, szynka regionalna, kiełbasa wiejska, kabanos, pasztet, salceson
► Pieczywo, masło
60 zł/osobę

Na Państwa życzenie przygotujemy inne warianty oferty.
Podane kwoty są cenami netto.
Rezerwacja: tel. 12 328 31 00 lub info@hotellenart.pl

Zapraszamy do Hotelu Lenart**** w Wieliczce, ul. Narutowicza 1

Szczegóły: recepcja hotelu – +48 12 32 83 100