Marek Piekarczyk – koncert akustycznie i klasycznie
![marek-piekarczyk-koncert](https://hotellenart.pl/wp-content/uploads/2023/06/marek-piekarczyk-koncert.jpg)
Zapraszamy na koncert „Marek Piekarczyk – Akustycznie i Klasycznie”
16 września 2023 roku (sobota), start o godz. 17:00
Bilety dostępne są już od 120 zł.
Marek Piekarczyk to wokalista zespołu TSA, autor tekstów i muzyki oraz legenda polskiej sceny muzycznej.
Artysta zaśpiewa u nas przeboje zespołu TSA, swoje autorskie utwory oraz inne piosenki pochodzące z historii polskiego bigbitu.
Na koncercie „Marek Piekarczyk – Akustycznie i Klasycznie” razem z Artystą wystąpią muzycy: Tadeusz Apryjas – gitara, Jacek Borowiecki – cajon, oraz trio smyczkowe.
Krótko o Artyście:
Brał udział w nagraniu i wydaniu przeszło 25 płyt długogrających.
Wraz z zespołem TSA i solowo, zaśpiewał na przeszło 2700 koncertach w Polsce, USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii, Belgii, Holandii, Czechach, Słowacji, Rosji, Francji, Finlandii, Litwie i Niemczech.
W roku 2013, rozpoczął współpracę z programem TVP2 – „The Voice of Poland” jako jeden z trenerów – później, w 2019 roku wziął udział w „The Voice Senior”. Obecnie, wrócił do „The Voice of Poland” (12. i 13. edycja).
Mają Państwo możliwość wyboru miejsc w trzech sektorach.
Sektor I (295 zł) – bilety VIP na koncert wraz z uroczystą kolacją, która odbędzie się po występie, w Restauracji Pod Kominem, podczas Wieczorku Tanecznego – wstęp wolny tylko dla osób z biletem VIP. Sektor II (140 zł) i III (120 zł) – bilety na koncert.
Po koncercie zapraszamy wszystkich chętnych na Wieczorek Taneczny. Bilety, w cenie 30 zł / osoba, do kupienia na stronie https://hotellenart.pl/. Ilość miejsc ograniczona.
Dodatkowe informacje: info@hotellenart.pl, +48 12 32 83 100.
Menu uroczystej kolacji:
- krewetki w maśle pomidorowo-czosnkowym z grzankami
- kozi ser na carpaccio z gruszki z orzechami włoskami i listkami rucoli (vege)
Jedno do wyboru:
- cielęcina saltimbocca z pieczonym arbuzem, groszkiem cukrowym i sosem maślanym na białym winie
- sandacz na maślanej fasolce szparagowej z sosem holenderskim i jajkiem na miękko
- warzywne papardelle z pierożkiem z serem ricotta (vege)
Jeden do wyboru:
- krem mascarpone z musem truskawkowym, maślanym ciastkiem i miodem spadziowym
- mus z białej czekolady z kawiorem jagodowym i świeżymi truskawkami (vege)
Jedno do wyboru na parę:
- Merlot Tolva 12,5cl (czerwone)
- Chardonay Tolva 12,5cl (białe)
- Cava Brut Mas musujące 12,5cl