31 grudnia 2022 godz. 20:00 – 5:00
Szanowni Państwo,
w związku z ogromnym zainteresowaniem Balem Sylwestrowym w naszym Hotelu, oficjalnie otwieramy sprzedaż biletów na imprezę w Sali Wiśniowej (na parterze).Dyrekcja Hotelu Lenart
BAL SYLWESTROWY
Oprawę muzyczną wieczoru zapewni DJ Hubert
W CENIE BILETU:
• Uroczysta, serwowana kolacja
• Dodatkowe dwa dania ciepłe
BEZ LIMITU:
• Bufet zimny, słodki i owocowy
• Wódka Baczewski
• Wino Ucenda (białe lub czerwone)
• Napoje ciepłe i zimne
• Fotobudka
Bilety do kupienia na stronie www.hotellenart.pl lub osobiście w recepcji Hotelu.
Dodatkowe informacje tel. ☎️12 328 31 00 lub ?info@hotellenart.pl
⚠️Przewidywana ilości osób przy stołach od 10 osób; przy większej liczbie osób stoły prostokątne.
Rezerwacje z niższą ilością będą łączone.
Przystawka
Mus z boczku w cieście filo na spaghetti z marynowanej cukinii
Zupa
Zupa kokosowa z kurczakiem i pastą red curry
Drugie danie
Filet z kaczki z karmelizowaną pietruszką i sosem z czerwonego wina, gratina ziemniaczana, brokuł na parze
Deser
Suflet czekoladowy z lodami waniliowymi oraz sosem z mleka kokosowego i rumu
II ciepłe danie
Filet z pstrąga na szpinaku z sosem z kopru włoskiego i kolorowymi kluseczkami gnocchi
III Ciepłe danie
Barszcz czerwony z pasztecikami mięsnymi, oraz z kapustą i pieczarkami
• Wybór wędlin: szynka wiejska, szynka staropolska, szynka drobiowa, kiełbasa wiejska, kabanosy
• Mięsa pieczone: rolada z boczku, wolno pieczony schab w ziołach, karczek pieczony po staropolsku, indyk pieczony w rozmarynie, pasztet własnej produkcji ze śliwkami
• Deska serów: ser gouda, ser salami, rolada wędzona, Camembert, mini Mozzarella, Lazur
• Sałatki: grecka, Caprese z pesto pietruszkowym, bawarska sałatka ziemniaczana z kiszonym ogórkiem i prażonym boczkiem
• Pikle: marynowana papryka, ogórki konserwowe, pieczarki marynowane, patisony
• Sushi: z wędzonym łososiem w algach morskich,
ze świeżym ogórkiem i avocado w czarnym sezamie, wasabi, sos sojowy, imbir marynowany
• Przekąski: śledź w śmietanie z tartym jabłkiem, serowy nachos z salsą z ananasa, szpinak w cieście francuskim, bagietka korzenna z twarożkiem łososiowym i mikro liśćmi, mini croissant z serkiem capri, pastą oliwkową i roszponką, babeczki jajeczne z warzywami i pianką chrzanową
• Wybór sosów: chrzanowy, cumberland, musztarda
• Masełka smakowe: czosnkowe, ziołowe, serowe
• Wybór pieczywa: maślane bułeczki, chleb ciemny, jasny i pełnoziarnisty
• Mini szarlotka,
• Mini sernik
• Waniliowa kaszka z sosem malinowym
• Kasztanki kokosowe w kremie waniliowym
• Mini tiramisu
• Chia z musem mango
• Owoce filetowane: pomarańcze, grejpfruty, kiwi
• Patery owoców: jabłka, banany, gruszki, śliwki, ananas, winogrona, arbuz
• Fontanna czekoladowa: z kulkami owocami z mango, winogron i melona, oraz z piankami marshmallow
• Wódka Baczewski,
• Wino Ucenda.
• Wino musujące do toastu o północy!
• Soki owocowe
• Woda mineralna
• Napoje gazowane
• Kawa, herbata