Andrzejki 2024 w Hotelu Lenart
KOMUNIKAT!
W sprawie rezerwacji miejsc na Andrzejki, prosimy o kontakt z recepcją!
Andrzejki 2024 w Hotelu Lenart
30 listopada 2024 roku (sobota)
Andrzejki to święto wróżb i czarów, ale też tańca i dobrej zabawy.
Już teraz zapisz sobie w kalendarzu datę 30 listopada 2024 r., ponieważ właśnie wtedy w Hotelu Lenart odbędzie się ZABAWA ANDRZEJKOWA, której nie możesz przegapić.
Pełen magii andrzejkowy wieczór rozpoczniemy o godzinie 19:00 kolacją w formie ciepłego bufetu. Amatorzy znakomitych dań z Restauracji Pod Kominem, będą mieli szansę spróbować wyśmienitych potraw naszego Szefa Kuchni. Wyjątkowe specjały naszej restauracji będą też dostępne w bufetach zimnych, zaś dla wielbicieli słodkości skomponowane są bufety słodki i owocowy.
Zadbamy o to, by podczas wyśmienitej zabawy nikt nie opadł z sił i około północy zostanie podany drugi ciepły bufet.
Wyborne smaki zostaną podniesione dzięki hiszpańskim winom z krainy La Manchy, oraz tradycyjnej wódce Bocian.
Zarówno dania, jak i napoje dostępne będą bez limitu. DJ Hubert zagra same hity, a przyszłość przepowie Wam Wróżka Ewa.
Zabawę zakończymy o godzinie 4:00.
Serdecznie zapraszamy do zakupu biletów. Ilość miejsc ograniczona!
W CENIE BILETU BEZ LIMITU:
- o 19:00 kolacja w formie ciepłego bufetu
- urozmaicony bufet zimny
- bufet słodki i owocowy
- koło północy drugi ciepły bufet
- wódka Bocian
- wino w karafkach
- napoje ciepłe i zimne
Bilety do kupienia na stronie www.hotellenart.pl lub osobiście w recepcji Hotelu. Dodatkowe informacje tel. ☎️12 328 31 00 lub info@hotellenart.pl
⚠️Przewidywana ilości osób przy okrągłych stołach do 10. Rezerwacje z niższą ilością osób będą łączone. Przy większych zamówieniach stoły prostokątne.
Ciepła Kolacja I – bufet
Zupy
- Gruzińska zupa gulaszowa
- Krem dyniowy z chorizo
Dania główne
- Stek z indyka w sosie brzoskwiniowo-szafranowym
- Zrazy wołowe z boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie własnym
- Tarta szpinakowa
- Papryki faszerowane kaszą jaglaną i warzywami w sosie pomidorowym
Dodatki
- Gratin batatowo – ziemniaczany
- Kolorowa mieszanka ryżu białego i dzikiego
- Sałatka z buraczków ze śmietanką i koperkiem
- Surówka z selera z gruszką i orzechami
- Pomidory z czerwoną cebulą na świeżych liściach sałaty z sosem winegret
Ciepła Kolacja II – bufet
Zupy
- Chilli con carne
- Krem z buraka z kozim serem
Dania główne
- Rolada z karczku w sosie grzybowym
- Kurczak faszerowany fetą, szpinakiem i suszonymi pomidorami, w sosie winno-ziołowym
- Pierogi z owocami
- Cukinia w cieście z mozzarellą i pomidorami
Dodatki
- Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
- Kasza kuskus z warzywami
- Surówka z białej kapusty
- Ogórki konserwowe w miodzie i musztardzie
- Surówka z marchewki z brzoskwinią i jabłkiem
Bufet zimny
- Wędliny staropolskie: szynka wieprzowa i drobiowa, baleron, salceson, kiełbasa wiejska
- Mięsa pieczone własnej roboty: indyk z morelą, schab pieczony w tymianku, karczek pieczony w 3 pieprzach, boczek pieczony, pasztet
- Deska serów dojrzewających i żółtych z bakaliami i winogronami
- Śledź po kaszubsku
- Śledź w musztardzie i miodzie z papryką i ogórkiem konserwowym
- Tymbaliki drobiowe
- Sałatka z batata i czerwonej cebuli z ogórkiem i boczkiem
- Grillowane warzywa z pieczoną fetą
- Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie curry
- Sałatka z marynowanym selerem, papryką i świeżym ogórkiem
- Vitello tonnato z sosem tuńczykowym
- Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
- Kurczak w kremie balsamicznym i szałwii
- Mini Caprese
- Śliwki w boczku
- Mini tortilla
- Babeczki z musami
- Volevant z nadzieniem
- Bruschetta pomidorowa
- Nachos z salsą
- Warzywa w słupki na humusie
- Pikle
- Masełka smakowe
- Domowy smalczyk
- Zimne sosy
- Pieczywo różne rodzaje
Bufet słodki
- Ciasto szpinakowe z malinami
- Ciasto marchewkowe
- Sernik dyniowy
- Ciasto ucierane z owocami
- Ptasie mleczko z galaretką
- Ciasto 3 bit
Mini deserki
- Tiramisu
- Babeczki z owocami
- Panna cotta
- Krem z owocami leśnymi
- Malinowy raj
- Rafaello
- Pudding chia
- Krem Malibu
- Owoce w całości i filetowane