Oferta nieaktualna!
Gęsina
SEZON NA GĘSINĘ W RESTAURACJI
POD KOMINEM ROZPOCZĘTY!
MENU
Przystawka:
- Pate z gęsich wątróbek z limonkowym sosem / marynowanymi cebulkami w przyprawach korzennych / duszona cykoria w pomarańczach i korze cynamonu 18 zł
|
Danie główne:
- Konfitowane udko z gęsi / opiekane puree ziemniaczane w aromacie trufli / duszona marchew paryska / sos kremowo grzybowy z tymiankiem 80 zł
- Konfitowane udko z gęsi / marynowane jabłka w cydrze z kardamonem / zapiekanka ziemniaczano serowa / sos z czerwonej porzeczki z trawą żubrową 80 zł
|
Deser:
Sernik dyniowy z sosem z owocu kaki 18 zł
Rezerwacja: tel. 12 328 31 00 lub info@hotellenart.pl
Zapraszamy do Hotelu Lenart**** w Wieliczce, ul. Narutowicza 1
Szczegóły: recepcja hotelu – +48 12 32 83 100