Gęsina

Gęsina

SEZON NA GĘSINĘ W RESTAURACJI

POD KOMINEM ROZPOCZĘTY!

MENU

 

Przystawka:

  • Pate z gęsich wątróbek z limonkowym sosem / marynowanymi cebulkami w przyprawach korzennych / duszona cykoria w pomarańczach i korze cynamonu 18 zł
Danie główne:

  • Konfitowane udko z gęsi / opiekane puree ziemniaczane w aromacie trufli / duszona marchew paryska / sos kremowo grzybowy z tymiankiem 80 zł
  • Konfitowane udko z gęsi / marynowane jabłka w cydrze z kardamonem / zapiekanka ziemniaczano serowa / sos z czerwonej porzeczki z trawą żubrową 80 zł

Deser:

Sernik dyniowy z sosem z owocu kaki 18 zł

Rezerwacja: tel. 12 328 31 00 lub info@hotellenart.pl

Zapraszamy do Hotelu Lenart**** w Wieliczce, ul. Narutowicza 1

Szczegóły: recepcja hotelu – +48 12 32 83 100